Om meg

Tommy Hovland, profilbilde

Om meg

Jeg er spent på fremtiden

Jeg blogger i faget digital markedsføring, men deler ord om temaer utenfor fagområdet i tillegg. Føl deg fri til å følge mine innlegg. Håper å kunne tilføye leser med ny kunnskap og vinklinger.

Blogginnlegg

Mine blogginnlegg har rot i fagområdet digital markedsføring, men jeg vil i tillegg dykke ned i temaer som interesserer meg. Følg med for utvikling rundt oppstart av nettside. Dette er en gruppeoppgave i faget som utføres kontinuerlig dette semesteret samtidig som blogginnlegg produseres.

Gå til blogg

Erfaring

Jeg tar bachelor i Ledelse og servicestrategi, og er i den sammenheng på jakt etter givende utfordringer i arbeidslivet etter endt bachelor. Jeg har tidligere erfaring fra service-, samt sikkerhetsbransjen.

Hvem er jeg?

Min historie

Tommy Hovland

Jeg er en 24 år gammel mann fra Drammens-området. Jeg bor nå i Oslo, og fullfører bachelor i Ledelse og servicestrategi. I tillegg til studiene jobber jeg deltid i IKEA, innenfor kunderådgivning. Jeg har tidligere ledererfaring fra Forsvaret, samt vekterkurs.